Palvelemme kaikissa autoasioissa aina
huolloista moottorin kunnostuksiin asti

Katsastuspalvelut Ikaalisissa

JVP:ltä saat auton katsastettuna ilman lisäkuluja

Ikaalisissa toimiva Autohuolto JVP palvelee sinua katsastusasioissa. Meillä tehdään niin määräaikaiskatsastukset kuin katsastuskorjauksetkin. Voit hyvin tuoda autosi jo etukäteen tarkastettavaksi, niin laitamme kuntoon mahdolliset ongelmakohdat, jotka voivat vaikuttaa katsastuksen läpäisemiseen.

Varaa aika katsastukseen hyvissä ajoin! Muistathan, että henkilöauton määräaikaiskatsastus on tehtävä ensimmäisen kerran viimeistään 3 vuoden kuluttua auton käyttöönottopäivästä. Sen jälkeen auto on katsastettava vuosittain.

Palveluumme kuuluu katsastettavan auton kuljetus

Kun korjaamme autosi määräaikaiskatsastukseen tai jälkitarkastukseen, viemme auton katsastukseen ja haemme sen takaisin ilman lisäkuluja. Kysy ihmeessä lisää. Autokorjaamoltamme Ikaalisista saat muutkin huolto- ja korjauspalvelut laatutyönä toteutettuina. 

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Autohuolto JVP
Kaivontekijänkatu 3
39500 IKAALINEN

Y-tunnus: 27752667
Puh: +358407704743

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Autohuolto JVP:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Aukioloajat

ma-pe klo 8–17 ja sopimuksen mukaan